Alex Velea petrece Crăciunul alături de familie. “De Anul Nou trebuie să cânt“

0
885
Alex Velea Antonia

Alex Velea a vorbit despre sărbători și și-a amintit cu plăcere cum petrecea Crăciunul în copilărie. Acum artistul va petrece sărbătorile tot în familie, iar în noaptea de Revelion, va urca pe scenă, așa cum o face de fiecare dată.

„Crăciunul îl petrec în familie, ca de fiecare dată, tradiţional, normal… Cânt de Anul Nou, trebuie să cânt să fac nişte bani pentru copii. Eu când eram mic găseam ghetele la uşă, acum e mai mişto la geam. Eram un copil normal, mergeam cu colindul, cu vecinii. Ne bucuram de magia sărbătorilor, ne dădeam cu sania până nu mai puteam, până ne îngheţau mâinile şi picioarele, luam o pereche de ghete de la mama, care aveau talpa plată ca să pot să alunec mai mult şi ştiu că mergeam cu sania pe stradă, pe unde circulau şi maşini şi mama mea era disperată”, a spus Alex Velea pentru într-o emisiune.

„Nu cred că am apucat să îi scriu ceva Moşului. Dar în general îmi doream jucării, fel de fel de maşinuţe, iar apoi dinozauri în miniatură şi soldăţei. Am fost un copil răsfăţat, singur la părinţi”, a continuat artistul.

„Vreau să am putere de muncă, vreau să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru anul acesta, a fost un an extraordinar şi la fel cred ca va fi şi 2019, dar asta depinde de cât muncim. Le transmit sărbători fericite tuturor, să fiţi fericiţi, sănătoşi şi iubiţi, să aveţi masa încărcat, Moşul sper că va adus tot ce vă doriţi sau ce i-aţi scris şi 2019 să fie mai bun decât 2018”, a încheiat Alex Velea.

Alex Velea formează un cuplu cu Antonia de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și Akim. Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.