Alex Zanoaga a lansat prima lui melodie: ”Gata cu Jador!” Ce reactii au avut fanii cand l-au auzit cantand!

0
517
Simina Si Alex Sarut

Alex Zanoaga s-a lansat in lumea muzicala si a scos prima piesa despre povestea lui de dragoste cu Simina.

Alex Zanoaga s-a lansat in muzica!

Alex Zanoaga a pus in versuri tot ce a simtit de-a lungul relatiei cu Simina, iar melodia a fost deja lansata. Piesa se numeste ”Nimeni nu credea” si se refera la faptul ca nimeni nun a crezut ca el si Simina vor forma o familie, asa cum se intampla in prezent.

”Lumea iti zicea: Ce cauti cu asta, mai fata?’/

Toti ma injurau si ma jigneau ca nu am fata de tine/

Dar tu ai vrut sa fii mine si s-a transformat in iubire /

Astia au vorbit, au vorbit in nestire si au trecut, au trecut zile”, sunt cateva dintre versurile pe care le canta Zanoaga.

Unii dintre fanii emisiunii ”Puterea dragostei”, dar si sustinatori de ai lui Jador nu a primit foarte bine melodia si l-au criticat pe Alex pentru faptul ca ar incerca sa il copieze pe Jador. 

”Nici acum nu cred in voi”, ”Nimeni nu credea in noi ,,dar acuma cine crede ?? cand Simina cauta pe Jador”, sunt cateva dintre comentariile de pe o retea de socializare. 

Pe de alta parte, sustinatorii cuplului sunt foarte incantati de melodie: ”Gata cu Jador”, i-a scris cineva lui Alex. 

Iata cum suna melodia:

Simina este insarcinata cu Alex Zanoaga

Simina a anuntat in urma cu cateva zile. in exclusivitate la ”Teo Show”, faptul ca este insarcinata in 3 luni si doua saptamani, cu Zanoaga.

Simina: Nu știm sexul. Sperăm să fie băiețel! Alex Zănoagă: Îmi doresc băiat, ca să-l dau la fotbal!

Simina: Știam că sunt însărcinată, dar voiam să știm doar noi și prietenii noștri apropiați! Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. I-a spus ca să-i facă în ciudă! Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!

Zănoagă: El a fost mereu invidios pe mine! De când ne-am cunoscut. I-am stricat planurile cu Simina. Nu s-a putut! I-am stricat planurile. Dacă ar fi fost cu Simina, ar fi avut o poveste frumoasă! L-ar fi ajutat mult Simina.