Moartea Stelei Popescu l-a afectat teribil pe Alexandru Arşinel, care a mărturisit că deşi au trecut câteva luni de la dispariţia regretatei artiste, el nu şi-a revenit.

În direct, în cadrul unei emisiuni TV, actorul a povestit că nu poate depăşi trecerea în nefiinţă a colegei sale de scenă Stela Popescu.

„Toţi am încercat să respectăm acest simbol al teatrului de revistă, noi toţi am iubit-o pe Stela. Am trăit multe momente importante în ceea ce priveşte istoria teatrului de revistă, Stela a venit cu doi ani înaintea mea aici. Împreună am trecut prin multe momente dificile, înainte şi după Revoluţie, am întâmpinat ostilităţi. Am fost suspendaţi de la televiziune la un moment dat. Ea iubea florile, nu îmi dădea niciodată, nicio floare de la spectacole, putea să fie ziua soţiei mele… Iubea pantofii, mereu îşi cumpăra pantofi de peste tot unde mergeam. Faptul că nu mai e, mă întristează groaznic. Întotdeauna regreţi.” a declarat Alexandru Arşinel în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si :  Ultimele cuvinte ale actriței Tamara Buciuceanu Botez adresate lui Virgil Ogășanu: „Sper ca în două zile să fiu acasă!”

„Trăiesc datorită doamnei Stela Popescu, am avut o operaţie şi mi-a spus lasă, o să fie bine, m-a ajutat ea şi a fost bine. Eu am impresia că încă mă strigă, mă ridic şi zic: a venit doamna Stela dar realizez că nu e aşa.” a declarat şi Luminiţa, femeia care avea grijă de cabina Stelei Popescu.

Stela Popescu a murit, pe 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani, după ce s-a prăbuşit în holul casei sale. Fiica sa a fost cea care a găsit-o fără suflare.

Loading...