Alexandru Arsinel i-a intins o mana de ajutor Mirabelei Dauer! Vezi ce gest emotionant a facut actorul dupa ce cantaretei i s-a extirpat un rinichi! | EXCLUSIV

0
1250
32779325 1937044209660060 6401408017476091904 N
Mirabela Dauer

Recent, Alexandru Arsinel i-a intins o mana de ajutor Mirabelei Dauer, oferindu-i un loc intr-un spectacol al Teatrului de Revista.

Zilele trecute, Alexandru Arsinel i-a intins o mana de ajutor Mirabelei Dauer. Manager al Teatrului de Revista, actorul a hotarat ca Mirabela sa fie invitata in spectacolul „Un Cantec, o Gluma”, care va avea loc pe 25 mai, cand va sustine un recital.

Alexandru Arsinel i-a intins o mana de ajutor Mirabelei Dauer. Amandoi au probleme mari la rinichi

Invitatia vine intr-un context delicat pentru Mirabela. Acum aproape doua luni i-a fost descoperita o formatiune tumorala incipienta, suferind o interventie chirurgicala in urma careia i s-a extirpat un rinichi. Si Arsinel a fost supus unui transplant de rinichi, acum cativa ani.

Alexandru Arsinel i-a intins o mana de ajutor Mirabelei Dauer. Dupa operatie, cantareata si-a cautat colaborari

Prieten de zeci de ani al cantaretei, Alexandru Arsinel i-a intins o mana de ajutor Mirabelei Dauer. Recent, Mirabela a anuntat ca, in ciuda operatiei, este in forma: „Pe toti cei care isi doresc sa ma contacteze pentru colaborari, indiferent de natura lor, ii rog sa ma contacteze PERSONAL! NU am manageri, impresari, producatori sau reprezentanti. Aceasta este pagina mea oficiala de Facebook si, totodata, modalitatea prin care puteti lua legatura direct cu mine pentru orice tip de colaborari, evenimente sau aparitii media!”