Poliţistul din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, care s-a împuşcat la sfârşitul săptămânii trecute în apartamentul din Caracal unde locuia, a murit la spitalul din Craiova unde era internat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, poliţistul de 31 de ani a murit, miercuri seara, la Spitalul Clinic numărul 1 din Craiova, unde era internat în comă de gradul III.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care poliţistul şi-a pus capăt zilelor.

Poliţiştii au fost sesizaţi, duminică seară, prin 112, despre faptul că un bărbat, ajutorul şefului de post la Postul de Poliţie Corbu, s-a împuşcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal. Poliţistului i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, fiind transportat la spital.

În momentul când a recurs la acest gest, în locuinţă s-ar mai fi aflat soţia lui şi cumnatul. Bărbatul avea 31 de ani şi se transferase de la IPJ Timiş la IPJ Olt în 1 septembrie 2019. El lucra în poliţie din 2018.

Citeste si :  Ipoteza SOCANTA! Cine l-a omorat pe Iulian! Anuntul facut chiar de parintii baietelului
Loading...