Alexandru Cumpănașu, despre crimele din Caracal. „Nu cred că Dincă este criminalul Alexandrei”

0
1605
Cumpanasu 2

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat că nu crede că Gheorghe Dincă este criminalul nepoatei sale. Motivul: bărbatul nu era în casa din Caracal la ora la care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra vorbind la telefon cu Poliția.

Unchiul Alexandrei Măceşanu a fost primit în audienţă, marţi, de către procurorul-şef DIICOT Felix Bănilă, relatează Mediafax.

Eu nu cred că Dincă este criminalul Alexandrei. De ce spun asta? Nu pentru că am vreo simpatie faţă de animalul asta, care cred că a făcut multe la viaţa lui şi a omorât mulţi oameni, ci pentru că nu are niciun sens şi nicio logică, declara Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Cumpănașu afirmă că Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut comiterea a două crime, nu se afla în casa din Caracal în momentul în care ar fi prins-o pe Alexandra Măceșanu vorbind la telefon cu Poliția.

Pe lângă faptul dovedit că la ora la care se presupune că a intrat şi a găsit-o pe Alexandra vorbind la telefon, el nu era acolo, deci nu mai există dubiu cu privire la asta. Nu cred că cineva mai are dubii, doar să ne explice procurorii cum era, poate că între timp s-a inventat teleportarea, a inventat-o Dincă în pivniţă (…)

Din punctul meu de vedere, omul asta a plecat să facă loc şi pentru a lăsa alţi complici să o ia pe Alexandra să o mute de acolo şi să se mişte rapid, mai declara Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu a mai precizat că marți s-a întâlnit cu Avocatul Poporului care a făcut mai multe solicitări la instituțiile care anchetează cazul adolescentelor dispărute în Caracal.

Tot astăzi, unchiul Alexandrei Măceșanu va avea o întrevedere cu șeful STS.