Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, spune cp medicii Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) nu au analizat încă oasele găsite de anchetatori într-o pădure de lângă Caracal.

„Acea cutie sau în ce se pun acele rămăşiţe nici nu a fost deschisă. Despre ce analiză vorbim? Cutia nici nu a fost deschisă. Cei de la INML nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia. Informaţia este certă pe care o dau. DIICOT-ul a spus că nu a primit nimic. DIICOT-ul, după ce eu am infirmat (că ADN-ul de pe rămăşiţele ridicate din pădurea de lângă casa din din Caracal ar fi ale Alexandrei -n.r.), oamenii au spus clar, nu au primit de la INML care să confirme ceva. Mă refer la cele din liziera din pădure, desigur”, a spus Alexandru Cumpănaşu, la Antena 3.

Anchetatorii au găsit marţi alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiştii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, a anunţat DIICOT.

Citeste si :  Săptămână neagră pentru teatrul românesc. După Tamara Buciuceanu, un alt MARE ACTOR român a murit azi

Rămăşiţele au fost transmise Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) pentru analiză.

Loading...