Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, spune cp medicii Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) nu au analizat încă oasele găsite de anchetatori într-o pădure de lângă Caracal.

„Acea cutie sau în ce se pun acele rămăşiţe nici nu a fost deschisă. Despre ce analiză vorbim? Cutia nici nu a fost deschisă. Cei de la INML nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia. Informaţia este certă pe care o dau. DIICOT-ul a spus că nu a primit nimic. DIICOT-ul, după ce eu am infirmat (că ADN-ul de pe rămăşiţele ridicate din pădurea de lângă casa din din Caracal ar fi ale Alexandrei -n.r.), oamenii au spus clar, nu au primit de la INML care să confirme ceva. Mă refer la cele din liziera din pădure, desigur”, a spus Alexandru Cumpănaşu, la Antena 3.

Anchetatorii au găsit marţi alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiştii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, a anunţat DIICOT.

Citeste si :  Șoc în dosarul Caracal! Unul dintre telefoanele găsite acasă la Dincă fusese urmărit de DIICOT în cazul Luizei!

Rămăşiţele au fost transmise Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) pentru analiză.

Loading...