Alina Eremia, super sexy in vacanta din Dubai! Artista si-a etalat silueta de invidiat – Foto!

0
1800
Subnegresa Alina Eremia

Alina Eremia a facut senzatie in vacanta din Dubai unde s-a imbracat super sexy! Cantareata si-a pus in evidenta silueta de invidiat, innebunindu-i astfel pe straini.

Alina Eremia a fugit recent intr-o vacanta in Dubai ca sa-si incarce bateriile. Cantareata a facut senzatie printre straini purtand tinute super sexy!

Dupa o perioada incarcata cu evenimente, filmari si concerte, Alina Eremia si-a luat o vacanta de cateva zile, la soare, sa se relaxeze ca sa revina in tara cu forte proaspete si gata de munca. Cantareata s-a relaxat, insa a avut timp sa si viziteze cateva obiective turistice sau sa faca shopping.

“Excursia in Dubai se numara printre preferatele mele. Daca se spune ca America este tara tuturor posibilitatilor, sunt sigura ca acest lucru e valabil si pentru Dubai. Sunt impresionata de grandoarea orasului, de zgarie-nori, de viteza fascinanta cu care se extinde, de oameni care viseaza si isi ating idealurile.

Si lasand la o parte extravaganta locului, cand parasesti orasul, se intind dunele de nisip. Am mers pana in mijlocul desertului, sa prindem apusul. Este pustiu, dar atat de plin. Sunetul vantului, soarele scaldat in foc, si nisipul ca matasea. O imagine de memorat”, ne-a spus cantareata.

Cu fiecare ocazie, fie ca s-a dus in desert, sa viziteze, sa faca shopping sau la restaurante de fite, Alina Eremia si-a pus pe ea numai tinute super sexy. Blondina si-a etalat picioarele bine lucrate si fara pic de celulita, dar si talia de viespe.