Amalia N Stase A Sl Bit 30 Kg N Jum Tate De An1
Amalia Năstase

Amalia Năstase a slăbit 30 kg în jumătate de an. Cu puțină vreme în urmă, fosta soție a lui Ilie Năstase a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare alături de  Teo Trandafir și de colegul acesteia, Bursucu.

După venirea pe lume a fiului ei, Toma, acum în vârstă de trei ani, Amalia Năstase a rămas cu multe kilograme în plus. În primăvara acestui an, și-a pus ambiția să scape de ele. Și nu oricum, ci într-un mod sănătos și fără să facă antrenamente epuizante la sală. Dieta ei a fost bazată pe fructe, legume, carne la grătar cu salată – mese ușoare, bogate în vitamine, organizate în trei mese pe zi și două gustări.

Amalia Năstase a slăbit 30 kg în jumătate de an, iar Teo aproape că nu a recunoscut-o

În fotografia pe care și-a postat-o pe contul de socializare după emisiunea în care a fost invitată, Amalia Năstase poartă o rochie lungă, cu bretele, mulată pe corp, care pune în evidență silueta. Poza a fost însoțită de următorul comentariu: „Atunci când Teo Trandafir nu te mai recunoaște înseamnă că te îmbogățești? -30 de kilograme‘.

Atunci cand Teo Trandafir nu te mai recunoaste inseamna ca te imbogatesti? -30 de kilograme 💪💪💪 Cronos Med Giuseppe Castaldo Va multumesc, dragilor pentru invitatie @teo_show Bursucu Dress by Dana Budeanu❤️

Publicată de Amalia Nastase pe Miercuri, 28 august 2019

Imediat, Amalia a fost copleșită de complimente de la fani: “Ambiție și voință, nu așa… 30 de kilograme nu sunt 3′, „Arăți minunat și cred că te simți pe măsură’, „Superbă’, „Impecabilă’, „Câtă ambiție!’, „Arăți senzațional!’, „Doamne, ce frumoasă ești!’, „Ce splendoare de femeie!‘, au complimentat-o internauții pe Amalia.

Cum arată dieta Amaliei Năstase

Vedeta a dezvăluit, la Pro TV, și care este regimul ei: „Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr […] La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume‘.

Sursa foto: Facebook Amalia Nastase

Loading...