Ana de la Puterea dragostei, alături de fratele lui Alex Zănoagă! Cum au fost surprinși cei doi

0
254
Ana Cover Crop 1558345924

Ana se gândește să revină în casa Puterea dragostei.

Ana a ieșit din casa Puterea dragostei cu gândul că Bogdan Mocanu o va însoți afară și că vor continua relația începută în casă. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum au sperat cei doi, iar Mocanu și-a găsit jumătatea în persoana Andrei Volos.

La mai bine de cinci luni de la ieșirea din casa Puterea dragostei, fanii fostei concurente își doresc să o revadă în concurs. Ba mai mult, toată lumea o întreabă când revine.Iar Ana le-a răspuns amuzată, susținătorilor săi: „Aș avea mai mult noroc de data asta?”.

Ieri, aceasta a apărut alături de fratele lui Alex Zănoagă, George. Nu se știe ce relație este între cei doi, dacă sunt doar amici  sau sunt împreună, cert este că Ana părea extrem de fericită lângă George.

Ana de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Asta e singura greșeală”

După terminarea primului sezon al emisiunii Puterea dragostei, toți fanii au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce se întâmplă între Bogdan Mocanu și Ana Lintaru și dacă își vor mai da o șansă.

Mocanu a acceptat să continue și în sezonul doi, dacă Ana va reveni în casa Puterea dragostei. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar cei doi s-au despărțit, fără să ofere prea multe detalii.

Ana a dezvăluit pe Instagram ce s-a întâmplat, de fapt, între ei, și cum s-a ajuns la despărțire:
„Ca un rezumat, el a ales să se întoarcă în emisiune, iar eu nu îmi mai vedeam locul în ecuație, dar tot răul spre bine, el a fost mai norocos și și-a găsit pe cineva. Păi m-a tot învinovățit de faza din club de la ziua Siminei, asta e singura greșeală”, a spus Ana, care nu exclude să se întoarcă în casa Puterea dragostei.