Ana Lintaru NU mai este singura! Cine este noul ei iubit: ”Cica sa nu il mai sufoc”

0
301

Ana Maria Lintaru a fost una dintre cele mai iubite si apreciate concurente de la ”Puterea dragostei” sezonul 1.

Ana Lintaru nu mai este singura!

Aceasta aproape a format un cuplu cu Bogdan Mocanu. Desi celor doi le statea foarte bine impreuna, nu au fost niciodata un cuplu oficial. De canad a iesit din emisiune, Ana nu si-a gasit inca jumatatea, dar nu se lasa invinsa. Frumoasa blondina a postat cateva fotografii in care apare alaturi de ”noul iubit”. Iubitul nu este unul real, ci un actor foarte cunoscut de la Hollywood, nimeni altul decat Tom Hardy.

Iata imaginile pe care Ana s-a chinuit sa le editeze:

Ana Lintaru NU mai este singura! Cine este noul ei iubit: ''Cica sa nu il mai sufoc''
Ana Lintaru NU mai este singura! Cine este noul ei iubit: ''Cica sa nu il mai sufoc''

De ce s-a despărțit, de fapt, Mocanu de Ana Lintaru!

Ana Lintaru a vorbit despre ce s-a întâmplat cu Mocanu și a mărturisit că l-a blocat pe acesta pe rețelele de socializare. 

”Ca un rezumat, el a ales să se întoarcă în emisiune, iar eu nu îmi vedeam locul în ecuație, dar tot răul spre bine, el a fost mai norocos și și-a găsit pe cineva”, a spus Ana, care a completat că singura ei greșeală în relația cu Mocanu a fost o întâmplare din club.

Citeste si :  Jador, surprins în compania unei foste concurente de la Puterea Dragostei. Cum s-au fotografiat cei doi?

”Păi, m-a tot învinovățit de faza din club de la ziua Siminei, asta e singura greeșeala”, a mai spus Ana.

Întrebată de un fan dacă Bogdan Mocanu îi mai trimite mesaje, Ana a confirmat faptul că l-a blocat: ”Nu ar mai avea cum…”.

Ana m-a blocat, nu mai pot să văd ce postează. Imatur din partea ei, dar dacă asta a fost alegerea ei…”, a mărturisit și Bogdan Mocanu, după ce un fan i-a spus că Ana a postat anumite mesaje care au legătură cu el.

Înainte de a fi cu Bogdan Mocanu, Ana Lintaru a avut o relație cu Andy Adetu, lucru recunoscut de amândoi. Ambii sunt originari din Brăila.