Ana Roman2
Ana Roman

Modelul Ana Roman si-a refacut viata dupa despartirea de Catalin Cazacu.

Ana Roman iubeste din nou si pare cat se poate de fericita. Model si make-up artist, Ana revine azi in tara dupa o vacanta petrecuta in compania noului ei iubit. Christian este cam tot ce-si poate dori o femeie: este tanar, frumos si foarte bogat. Este italian si a facut milioane in industria jocurilor de noroc. El detine mai multe cazinouri in Italia care merg foarte bine.

Ana spune ca barbatul a curtat-o multa vreme, insa ea nu a dat curs invitatiilor primite de la Christian pentru ca la acea vreme avea alta relatie. Acum, insa, romanca e fericita cu alegerea pe care a facut-o, mai ales ca a avut parte de 5 zile de vis pe malul lacului Garda, langa Verona, alaturi de afacerist.

Ana a recunoscut ca are o relatie noua si ca in acest moment se afla in Italia.

„E adevarat, eu si Christian suntem de ceva vreme impreuna, insa am preferat sa-l tin ascuns pana acum. Insa acum pot spune ca e serioasa treaba intre noi si ca suntem indragostiti si ca ne potrivim”, a dezvaluit Ana.

Citeste si :  O badantă româncă a modificat testamentul bătrânului italian pe care l-a îngrijit. Ce sume și bunuri și-a „donat” singură

„Lui i-a placut mereu de mine, insa eu eram cu altcineva. A incercat prin toate modurile sa ma cucereasca. Acum sunt o femeie libera si cred ca a prins ocazia pentru a profita de moment. Am vorbit mult pana sa ne vedem prima oara. Acum am venit sa petrecem 5 zile impreuna. A fost frumos”, a mai spus modelul.

Ana Roman a avut pana in aceasta primavara o relatie cu „faimosul” Catalin Cazacu, insa cei doi s-au despartit in perioada in care acesta se afla la Exatlon.

Loading...