Anamaria Prodan, inca o lovitura dupa moartea mamei sale! “E disperata ca nu poate sa o vada dupa operatie”

0
1443
Anamaria Prodan Prima Aparitie In Public Dupa Ce Si A Inmormantat Mama Cancan 2

Dupa decesul Ionelei Prodan, impresara mai are inca o problema de sanatate in familie.

Anamaria nu isi gaseste linistea nici la trei saptamani si jumatate de la moartea Ionelei Prodan! Decesul mamei sale a distrus-o si, in ciuda faptului ca si-a reluat viata normala, ea nu poate sa o uite!

“Ana si-a privit mama intotdeauna ca pe o icoana! A iubit-o ca pe ochii din cap si a ingrijit-o timp de un an pana in ultima clipa. Acum, dupa ce cantareata de muzica populara s-a stins, parca s-a rupt ceva si in sufletul fiicei sale! Ii este foarte greu sa isi revina, chiar daca isi ocupa timpul cu filmarile de la emisiunea matrimoniala pe care o prezinta sau cu transferurile de fotbalisti pe banda rulanta!”, au dezvaluit apropiatii vedetei.

Anamaria Prodan primeste inca o lovitura dupa moartea mamei sale! Ce operatie a facut Sarah

Agenta FIFA incearca, in ciuda durerii, sa mearga mai departe, in plus, are puterea de a se ocupa de tot ce tine de pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan.

“Prodanca ii face pomana mamei sale pe 12 mai, putin mai devreme decat se preconiza! Ea a vrut insa ca slujba sa fie intr-o sambata pentru a putea veni la cimitir toti apropiatii Ionelei Prodan, dar si oamenii care au iubit-o si au respectat-o pe indragita artista de-a lungul vietii! Dupa ce preotul va spune cateva cuvinte de suflet in memoria cantaretei, Ana va imparti pachete cu mancare, extrem de generoase, amaratilor din cimitir, celor care au nevoie cu adevarat de o bucata de paine si o mancare buna”, au povestit persoane apropiate familiei.

Pe de alta parte, desi este multumita ca va face totul ca la carte, vedeta mai are o suferinta ascunsa, pe care le-a spus-o doar apropiatilor. “Anamaria Prodan primeste inca o lovitura dupa moartea mamei sale! Fata cea mica, Sarah, s-a operat la mana in America si ea nu ii poate fi alaturi in aceasta perioada de recuperare! Este foarte dureros pentru impresara! Sincer, este disperata ca nu si-a vazut copilul dupa interventia chirurgicala! Abia asteapta sa termine cu traditiile, sa plece in Las Vegas, sa fie cu ea”, au conchis prietenii Prodancei!