Anamaria Prodan vrea Ordinul Steaua României pentru mama ei. “Vreau să plece ca o regină”

0
1096
Ana Si Ionela 1

Anamaria Prodan vrea să-și înmormânteze mama, Ionela Prodan, ca o adevărată regină. Impresara își dorește ca mama ei să primească Ordinul Steaua României.

Anamaria Prodan face demersuri pentru ca Ionela Prodan, care a încetat din viață luni, 16 apilie, să primească Ordinul Steaua României. Impresara vrea ca mama sa, Ionela Prodan, care va fi înmormântată joi, 19 aprilie, să aibă parte de onoruri, așa cum merita.

Ionela Prodan a fost propusă pentru Ordinul Steaua României pentru merite deosebite, dar nu a reușit să primească distincția respectivă. În aceste zile se fac demersuri importante pentru a ca Ionela Prodan să primească Ordinul Steaua României și să fie înmormântată cu onoruri militare.

“Eu sper că toți se vor uni mâine și vor face ceea ce trebuia făcut de foarte multă vreme. Mama a cerut doar o decorație, era mândră de România. Ea își arăta diplomele și medaliile tuturor, nu vreau nimic decât s-o vad că pleacă în mormânt ca o regină, pentru că mama mea a fost o regină și un bun național”, a declarat Anamaria Prodan, prin intermediul lui Cristi Brancu, la “Agenția Vip”.