Anca Serea a strălucit la botezul fetiței sale. Ce rochie frumoasă a purtat

0
406
Adrian Sina Anca Serea Si Leah

Anca Serea și Adrian Sînă și-au botezat în acest weekend fetița, pe micuța Leah. La scurt timp după eveniment, vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le mulțumește tuturor pentru momentele frumoase.

„Ieri a fost o zi tare specială pentru familia noastră, botezul micuței Leah pe care-l așteptam cu mari emoții! Sunt zile pe care nu le vom uita niciodată și pe care le vom prețui datorită amintirilor frumoase.

Vreau să le mulțumesc în primul rând celor care ne-au fost alături și datorită lor am avut o seară perfectă: copiilor, nașilor, prietenilor…”, a fost mesajul publicat de vedetă pe contul său de Instagram.

Anca Serea a purtat la biserică o rochie superbă de culoare mov, lungă și spartă pe picior. Ținuta ei a fost admirată de toți cei prezenți, iar silueta a atras atenția tuturor.

Anca și Adi Sînă au ales ca locație un conac de lux unde invitații s-au simțit ca la palat. Cântărețul a decis să le facă o surpriză celor prezenți la eveniment, așa că a început să cânte spre surprinderea tuturor celor prezenți.