Anca Serea are o poveste de viață demnă de film. Îndrăgita fostă prezentatoare de televiziune a trăit o mare dramă în urmă cu mai mulți ani, atunci când soțul său a murit.

Anca Serea este căsătorită din 2015 cu Adi Sînă, împreună cu care are trei copii, pe Noah, Ava și Moise Petru, însă înainte aceasta a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, împreună cu care a avut doi copii, pe David și Sarah. Din păcate, Ancăi i-a fost dat să treacă printr-o dramă cumplită, iar la 28 de ani a rămas văduvă. Primul său soț a murit de leucemie în anul 2010, după ce s-a luptat trei ani de zile cu boala și a făcut tratamente inclusiv în America și India.

Anca Serea a vorbit în trecut despre perioada cumplită care avea să-i schimbe destinul: ”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, – mărturisea Anca Serea la Pro Tv, în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”.

Citeste si :  Anca Serea a născut! Ce nume deosebit va purta mezina familiei

Anca Serea povestește că primele simptome nu au dat nimic de bănuit: “Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. 9 luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva”, – a mărturisit Anca Serea în urmă cu câțiva ani pentru adpm.ro.

Loading...