Anda Adam, aroganță de început de 2020. «Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit» Citeşte întreaga ştire: Anda Adam, aroganță de început de 2020. «Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit»

0
449
59475753101571075994093612461158849227259904o

Nu mai este un secret pentru nimeni că Anda Adam are o pasiune nebună pentru mașinile scumpe, așa că, de-a lungul timpului, a rulat mai multe autoturisme de lux. Cântăreața însă vrea tot mai mult și mai mult, așa că acum are în plan achiziționarea unui bolid care nu poate fi văzut prea des pe străzile din România.Denisa Macovei

„Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare”, ne-a povestit Anda, care a fost nevoită să renunțe la a-și mai cumpăra pantofi, o altă mare pasiune de-ale ei, pentru a strânge suma pentru mașină. “Doresc să-mi achiziționez o mașină pe care mi-o doresc enorm. Nu mi-au lipsit niciodată mașinile, dar ce vreau acum e maximum de ce mi-aș putea dori. Am slăbiciunea asta, îmi plac mașinile extrem de mult. Mașinile și pantofii. Am sute de perechi de pantofi. Chiar azi (n.r. – miercuri) mi-am mai achiziționat încă 5 perechi, adică am și eu obsesiile mele. Am zis să mă rețin puțin de la pantofi, ca să strângem bani pentru mașina pe care vreau să mi-o cumpăr, că e destul de scumpă”.

Întâi mașina și apoi casa Deși casa în care locuiește a devenit neîncăpătoare, Anda Adam vrea mai întâi să-și satisfacă dorința de a avea o mașină foarte scumpă, achiziționarea unei case mai mari fiind pe plan secund. „La un moment dat, o să fie nevoie să schimb și casa, pentru că nu vor mai avea loc toate obiectele în ea. Ca atare, prima oară luăm mașina, după care ne gândim la mutarea într-o locuință mai mare”.