Anda Adam, dezvăluiri din intimitate! Fosta concurentă de la Exatlon a vorbit despre relaţia cu soţul ei

Anda Adam a făcut mărturisiri incredibile despre viața de familie!

Anda Adam este o mămică tare grijulie și o soție devotată! Cântăreața a făcut mărturisiri direct din sânul familiei.

Anda Adam și-ar mai dori un copil

”Rolul de mămică e foarte tare, dar nu este ușor. Pot să spun că nu aș mai putea să revin la modul meu de viață de dinainte. Faptul că am un copil acum mă face de 100 de ori mai responsabilă. Cred că asta e rolul și scopul nostru în viață. Copiii sunt cea mai mare realizare în viață.(…) Mi-aș dori foarte tare încă un copil. În mintea noastră plănuim un alt copil anul viitor pentru că anul acesta este imposibil.

Am foarte multe proiecte în derulare și am foarte multe lucruri de făcut și, ca atare, la anul mi-aș dori foarte tare să rămân însărcinată. Evelin nu vrea o altă fetiță. Își dorește un frățior și a și zis cum vrea să-l cheme, dar numele nu este pe lista noastră de favorite. Dacă vreau să mai fac un copil să fie băiat și să-l cheme David”, a mai spus ea.

Citeste si :  Orgasmul, liantul care ține unit cuplul Anda Adam – Sorin Andrei Nicolescu: “Cel puțin la noi, ordinea este așa…”
Anda Adam

Cum reușește Anda Adam să-și satisfacă partenerul

”Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri. Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt.(..) Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou”, a mai spus Anda Adam.

Loading...