Anda Adam este foarte îndrăgostită de soțul ei și acest lucru se vede din fiecare gest al ei și din declarațiile pe care i le face partenerului ei de viață.

Cântăreața Anda Adam se află în vacanță împreună cu familia ei. Artista a ales o destinație exotică, unde se poate bucura din plin de soare. Vedeta își ține permanent la curent fanii cu ce face în vacanță.

În cea mai recentă fotografie pe care a făcut-o publică pe contul său de socializare, Anda Adam apare la plajă, alături de soțul ei, Sorin. Anda radiază în compania partenerului ei de viață.

„? #Dragostea mea”, este mesajul simplu scris de Anda Adam în dreptul fotografie în care apare alături de partenerul său de viață.

Anda Adam este prezentă pe scena muzicală din România din anul 1999. În vârstă de 38 de ani, artista are o carieră de succes în spate. În ceea ce privește viața personală, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei din anul 2015. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Evelin.

Citeste si :  Laura leșină de fiecare dată când face amor! Prima oară a fost un șoc pentru ea și pentru soț: „Singurul mod în care pot rezista este...”
Loading...