Andra este INSARCINATA? Bogdan Mocanu a dat-o de GOL!

0
414
Andra Si Bogdan Mocanu

Andra si Mocanu formeaza unul dintre cele trei cupluri din casa ”Puterea dragostei” la momentul actual.

Andra a oscilat intre Jador si Bogdan Mocanu inca de la intrarea ei in competitie. Bruneta a recunoscut faptul ca s-a sarutat cu Jador, dar ca nu l-a mai placut o data ce l-a cunoscut mai bine. In cele din urma, Andra l-a ales pe Bogdan Mocanu. 

Bruneta sexy i-a zapacit pe toti baietii din casa ”Puterea dragostei” cu formele ei apetisante. Acum formeaza un cuplu cu Bogdan Mocanu, in ciuda faptului ca Jador a spus ca ar renunta la prietenia cu acesta pentru ea.

Andra de la ”Puterea dragostei”, insarcinata

Bogdan a postat o fotografie pe o retea de socializare cu o fetita foarte draguta, asa cum isi doreste sa fie viitorul copil pe care il va avea cu Andra. 

Inca nu se stie daca aceasta este sau nu insarcinata, dar putem doar banui ca cei doi se gandesc la un viitor impreuna si ca planuiesc deja toate detaliile. 

Iata fotografia postata de Bogdan Mocanu:

Andra de la ”Puterea dragostei” este o bomba sexy, dar uite cat de bine arata SORA ei

Andra a reusit sa ii faca pe doi dintre cei mai ravniti burlaci de la ”Puterea dragostei” sa se indragosteasca de ea.

Dupa ce le-a furat inimile lui Jador si Bogdan Mocanu, dar se pare ca Bogdan Mocanu este cel care i-a furat inima. Andra i-a cucerit inca de la inceput pe toti cu trupul ei bine lucrat si cu chipul angelic. Dar putina lume stie faptul ca aceasta are o sora la fel de frumoasa ca ea.