Andra și-a surprins din nou fanii cu un look spectaculos, la care a apelat pentru noul proiect muzical. Fanii vedetei au reacționat imediat și au felicitat-o pentru îndrăzneală.

Artista și-a pus extenșii și a îmbrăcat o rochie vaporoasă și lejeră. Totul face parte din noul videoclip, care va fi lansat în curând.

„Pentru mine vara e latino sau nu e deloc! Urmează o noua surpriză pentru voi! Lucrez de mult timp la ea și abia aștept să vedeți despre ce e vorba! ??”, a scris Andra, pe Instagram. 

„Surprize peste suprize, ca întotdeauna”, „Ești spectaculoasa ! / Niciodata nu încetezi sa ne surprinzi! Multumim ca ne bucuri mereu cu surprize noi❤️❤️❤️ / ❤️❤️❤️ Ești foarte schimbată” , au scris fanii, pe Instagram. 

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva.

Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan. Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.

Citeste si :  Celine Dion, schimbare de look spectaculoasă. Artista arată mai bine ca oricând
Loading...