Andreea Bălan, declarații neașteptate la 6 ani de când s-a despărțit de Keo. Ce spune despre fostul iubit, în plin divorț de George Burcea

0
490
Andreea Bălan

Andreea Bălan s-a despărțit de Keo în urmă cu 6 ani, iar acum se află în plin divorț de George Burcea, alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de patru ani. Mai mult, cei doi au împreună două fetițe superbe. Într-un moment de sinceritate, vedeta le-a vorbit fanilor despre despărțirile ei.

„Orice despărțire este grea. Cu cât ai stat mai mult, cu atât este mai grea. Și totodată, dacă ai copii este mai grea. Am avut o relație de 8 ani și acea despărțire a fost extraordinar de grea, pentru că a fost o relație foarte lungă și în momentul în care stai atâția ani cu cineva, acel om face parte din tine.

Andreea Bălan, declarații neașteptate la 6 ani de când s-a despărțit de Keo. Ce spune despre fostul iubit, în plin divorț de George Burcea

Chiar dacă cu fostul soț am avut o relație mai scurtă, de 4 ani jumătate, din această relație au rezultat doi copii”, a spus Andreea Bălan pe canalul său de YouTube, potrivit Spynews.

Vedeta a mai mărturisit că ambele despărțiri au fost dificile, însă pe cea cu George Burcea a reușit să o gestioneze mult mai bine, deoarece în ultimii ani a reușit să învețe cât mai multe lucruri, să meargă la terapie și să citească și cărți de dezvoltate personală.

”Ambele despărțiri pentru mine au fost dificile, doar că în prezent am gestionat mai bine emoțional această despărțire, deoarece eu am fost bine sufletește”, a mai declarat artista.