După o perioadă grea, în care a suferit trei intervenții chirurgicale, Andreea Bălan a revenit pe scenă, iar în această perioadă se pregătește de botezul fetiței ei, Clara Maria.

Andreea Bălan a oferit detalii despre botezul micuței Clara și spune că își dorește o petrecere cu mulți invitați, la fel ca și la botezului Ellei Maya.

„Mă bucur de cea mică, e un nou membru în familie. E foarte tare, numai că seara la băiță e concert pe două voci. Când plânge una plânge și cealaltă, tot timpul trebuie să fie doi oameni în casă. Noi ne-am dorit doi copii, ne-am dorit concert, asta avem. Acum mă pregătesc de botez, o să fie undeva în septembrie. O să fie ceva mare că și celălalt a fost la fel. Cu mulți invitați și petrecere mare. Ne-am mai liniștit și am așteptat câteva luni bune să ne liniștim după tot ce s-a întâmplat”, a declarat Andreea Bălan, la Star Matinal.

Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria.

Citeste si :  Vedeta TV s-a căsătorit în mare secret! Evenimentul a fost organizat în 48 de ore: „Ești mireasa vieții mele!”
Loading...