Andreea Bălan i-a tăiat moțul fetiței ei. Ce a ales micuța Clara de pe tavă?

0
398
Andreea Bălan
Andreea Bălan

A trecut un an de când Andreea Bălan a adus-o pe lume pe Clara, cea de-a doua fetiță a ei, așa că a venit momentul să îi taie moțul, conform tradiției . Ce a ales micuța Clara de pe tavă?

În urmă cu un an, viața Andreei Bălan s-a schimbat radical. Vedeta a trăit bucuria de a deveni din nou mamă, dar a fost și la un pas să își piardă viața, suferind un stop cardio-respirator în timpul nașterii.

Andreea Bălan i-a tăiat moțul fetiței ei. Ce a ales micuța Clara de pe tavă?

După episodul neplăcut, Andreea Bălan și-a revenit și chiar dacă nu traversează o perioadă prea bună în plan sentimental, căsnicia ei fiind într-un impas, vedeta nu a uitat de moțul fetiței ei. Cântăreața a mers la nașii micuței Clara, Aurelian Temișan și Monica Davidescu pentru a sărbători primul an din viața fetiței.

Nașii i-au tăiat moțul Clarei, i-au rupt turta și au așteptat cu nerăbdare să vadă ce obiecte alege de pe tavă.

Se pare că micuța Clara îi va călca pe urmei mamei ei, asta pentru că a luat microfonul de pe tavă, lucru care a făcut-o foarte fericită pe Andreea Bălan.

„Ce frumos, ce emoționant! A luat microfonul, cărticica și pâinica. Aș fi vrut să ia poate un creion, să deseneze, dar nu…Sunt foarte fericită că a luat microfonul. Cântăreață se pare că o să fie Clărița. Cine știe ce o să fie peste câțiva ani. Important este să fim fericiți și sănătoși.”, a povestit Andreea Bălan într-un vlog.

După ce toate tradițiile au fost respectate, Andreea Bălan a dat o petrecere pe cinste alături de fetițele ei, nașii Clarei și prietenii apropiați.