Andreea Bălan a postat un mesaj pe contul de socializare, alături de care a atașat o fotografie în care apare împreună cu fiica ei cea mare. Artista a trecut recent prin cea mai mare cumpănă, când a fost la un pas de moarte după operația de cezariană.

„Prea repede trece timpul și vedem acest lucru pe copiii noștri care cresc văzând cu ochii❤️??”, a scris Andreea Bălan, puțin nostalgică, pe Instagram.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes.

Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. La începutul lunii martie a acestui an, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook.

Citeste si :  De ce nu vrea Klaus Iohannis dezbatere cu Viorica Dăncilă. Explicațiile președintelui, date pe Facebook
Loading...