Andreea Bălan a fost greu încercată de cea de-a doua sarcină, după ce a întâmpinat mai multe probleme la naștere.

Andreea Bălan a fost greu încercată de cea de-a doua sarcină, după ce a întâmpinat mai multe probleme la naștere. 

După mai multe vizite la spital și operații post-naștere, artista se reface acum acasă, alături de fetițele ei, Ella și micuța Clara. 

Junioara familiei a împlinit o lună de când a venit pe lume, ocazie cu care artista s-a filmat alături de ea, într-un nou episod al vlogului ei.

Andreea Bălan a ținut-o în brațe pe Clara, însă cu mare grijă, pentru a nu-i dezvălui chipul.

„Astăzi a împlinit 4 săptămâni de când s-a născut. Crește văzând cu ochii, la nașter are 3190 și acum are 4. Mănâncă din 3 în 3 ore, are ochi albaștri și sper să își păstreze ochișorii albaștri, fiindcă bunicile au ochii albaștri și verzi. Își ține deja căpuțul un pic așa și miroase a lăptic. Ella e plecată în parc, s-a dus la nisip cu buni și profit cât e Ella plecată ca să pot să o pup pe Clara. O să vă arăt poze cu Clărița sau filmulețe un pic mai încolo, după botez probabil, pe la 6-7 luni încolo. O să vedeți și cum arată, acum e prea mică, pentru că știu că am pus câteva poze cu fața blurată și mulți m-ați întrebat de ce nu o arăt. E mititică și nu are trăsăturile formate. Spre exemplu, acum are ochii albaștri, dar peste o lună poate nu o să-i mai aibă. Și n-are sens să vă arăt cât e foarte, foarte mică și n-are trăsăturile formate. Aveți răbdare și o să vă arăt”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, vlog de pe patul de spital! ”Dați-mi morfină, că mor de durere”

Andreea Bălan a postat pe canalul ei de Youtube un vlog direct de pe patul de spital. Artista a povestit clipele de groază prin care a trecut în institutul medical.“Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni. Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom.
Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente. Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi. Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”, a spus Andreea Bălan.

Loading...