Andreea Bănică, despre viața sa amoroasă. “Nu m-am gândit niciodată cum ar fi să fac dragoste cu…”

0
1573
Andreea Banica 620x299

Andreea Bănică este fidelă aceluiași bărbat de ani de zile. Ea a mărturisit că a fost virgină și nu a fost niciodată tentată să-și înșele partenerul de viață.

Andreea Bănică, care arată senzațional la 40 de ani, formează o familie foarte unită și fericită alături de Lucian Mitrea și de cei doi copii ai lor, Sofia și Noah.

Andreea Bănică, care a recunoscut că și în cuplul lor mai există certuri, îi este fidelă aceluiași bărbat de ani de zile. Cântăreața l-a cunoscut pe Lucian Mitrea când avea doar 15 ani, a fost virgină și nici prin cap nu i-a trecut vreodată să-l înșele pe acesta, deși a fost curtată intens de foarte mulți bărbați.

“Soțul meu a fost primul și singurul bărbat din viața mea. Am fost virgină și mă mândresc cu acest lucru. Am întâlnit de-a lungul vieții mulți bărbați care m-au curtat, unii dintre ei chiar atrăgători, însă niciodată nu m-am gândit să îmi înșel soțul.

Nu m-am gândit niciodată cum ar fi să fac dragoste cu un alt bărbat. Eu nici nu concep să mă sărute altcineva în afară de Lucian, dar să ajung la un alt nivel…”, dezvăluia Andreea Bănică într-un interviu.