Andreea Mantea a răbufnit! Nu a mai putut şi a dezvăluit TOT adevărul despre emisiune şi concurenţii de la Puterea Dragostei!

0
869
Andreea Plange

Andreea Mantea a răbufnit! Nu a mai putut şi a dezvăluit TOT adevărul despre emisiune!

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România şi totodată una dintre vedetele care le răspund mereu fanilor la curiozităţi pe reţelele de socializare.

Frumoasa brunetă are o relaţie aparte cu urmăritorii ei şi preţuieşte mult părerile acestora. Câteodată însă, sătulă de unele atacuri nefondate, dar şi de afirmaţii fără fundament, protagonista noastră mai răbufneşte.

Andreea Mantea

Andreea Mantea a răbufnit! „Sunt copleşiţi de atâtea trăiri care îi aduc de la zâmbet la plâns şi de la agonie la extaz în doar câteva minute câteodată”

Deunăzi, de exemplu, când a fost trasă la răspundere, nejustificat, pentru comportamentul unor concurenţi, amfitrioana celui mai iubit show matrimonial al momentului, Puterea Dragostei de la Kanal D, a ripostat. Elegant, ce-i drept, dar totuşi… tăios!

Andreea Mantea

O să mă bat cu pumnul în piept până la capăt pentru că acesta este adevărul! Când o să înţelegeţi??? Această emisiune nu are scenarii! Este reality! Ei fac tot ce vor ! Cum îi taie capul şi cum simt! Nimeni nu le impune nimic! Doar respect! Pe care câteodată nu îl au! Pentru că sunt copleşiţi de atâtea trăiri care îi aduc de la zâmbet la plâns şi de la agonie la extaz în doar câteva minute câteodată! Oare nu aşa suntem cu toţii când trăim cu intensitate? Iertaţi-mă pe mine dacă vă sunt necunoscute astfel de trăiri„, a scris Andreea Mantea.

Andreea Mantea
Andreea Mantea