Andreea Mantea a recunoscut: „A fost dragoste la prima vedere”

0
1010
Andreea Mantea Baloane Colorate

Andreea Mantea a recunoscut că s-a îndrăgostit pe loc.

În pauzele de filmare, Andreea Mantea şi-a făcut o poză în cabina ei. Frumoasa prezentatoare a emisiunii Puterea dragostei de la Kanal D le-a arătat fanilor de pe Instagram ce încălţări poartă.

Puterea dragostei. Andreea Mantea s-a îndrăgostit de o pereche de sandale

Pentru a-i completa ţinuta de astăzi, Andreea Mantea a optat pentru o superbă pereche de sandale. Încălţările sunt animal print şi au inserţii de culoare roşie. Bruneta a recunoscut că le-a îndrăgit imediat cum le-a văzut.„A fost dragoste la prima vedere”, a scris Andreea Mantea pe contul ei de Instagram.

Andreea Mantea a răbufnit! Nu a mai putut şi a dezvăluit TOT adevărul despre emisiune şi concurenţii de la Puterea Dragostei!

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România şi totodată una dintre vedetele care le răspund mereu fanilor la curiozităţi pe reţelele de socializare.

Andreea Mantea

Frumoasa brunetă are o relaţie aparte cu urmăritorii ei şi preţuieşte mult părerile acestora. Câteodată însă, sătulă de unele atacuri nefondate, dar şi de afirmaţii fără fundament, protagonista noastră mai răbufneşte.Deunăzi, de exemplu, când a fost trasă la răspundere, nejustificat, pentru comportamentul unor concurenţi, amfitrioana celui mai iubit show matrimonial al momentului, Puterea Dragostei de la Kanal D, a ripostat. Elegant, ce-i drept, dar totuşi… tăios!

„O să mă bat cu pumnul în piept până la capăt pentru că acesta este adevărul! Când o să înţelegeţi??? Această emisiune nu are scenarii! Este reality! Ei fac tot ce vor ! Cum îi taie capul şi cum simt! Nimeni nu le impune nimic! Doar respect! Pe care câteodată nu îl au! Pentru că sunt copleşiţi de atâtea trăiri care îi aduc de la zâmbet la plâns şi de la agonie la extaz în doar câteva minute câteodată! Oare nu aşa suntem cu toţii când trăim cu intensitate? Iertaţi-mă pe mine dacă vă sunt necunoscute astfel de trăiri”, a scris Andreea Mantea.