Andreea Mantea, criticată de fani! Adevărul despre operațiile estetice suferite la nivelul feței „Aveți o problemă...!

Andreea Mantea a spuss adevărul despre presupusele operații estetice suferite la nivelul feței, după ce a fost criticată de fani.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Frumusețea brunetei a transformat-o, însă, într-o țintă sigură a criticilor care au vorbit îndelung despre operațiile estetice pe care ea le-ar fi suferit de-a lungul timpului pentru a ajunge să arate așa.

Cel mai des s-a scris că a apelat la o intervenție chirurgicală la nivelul pomeților, fapt pe care ea l-a negat de nenumărate ori.

Andreea Mantea, criticată din nou de o fană

Deși a declarat în repetate rânduri că nu are operații la față, o urmăritoare i-a lăsat un comentariu răutăcios la una dintre fotografiile pe care Andreea Mantea l-a publicat pe pagina ei de Instagram. „Dacă n-ai fi așa operată…”, i-a scris ea. 

Sătulă să fie acuzată de niște lucruri neadevărate, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D i-a răspuns tinere la mesaj. „Aveți o problemă! Nu am nicio operație la față! niciuna!”, a răspuns ea.

Citeste si :  Oana Roman, apariție ȘOC pe plajă! Fanii, înlemniți "Unde ți-e costumul de baie?"
Loading...