Andreea Mantea a fost siderata cand a vazut imaginile cu barbatul care agreseaza doi copii intr-un lift dintr-un bloc din Capitala. Prezentatoarea “WOWbiz”, mama si ea la randul ei, isi doreste ca pedofilul sa fie prins cat mai repede si pedepsit cum se cuvine!

Vineri dimineata, intr-un bloc din cartierul Drumul Taberei, din Bucuresti, au avut loc scene socante. Un barbat a urmarit doi frati, fetita si baiat, a intrat peste ei in lift si i-a dus la etajul 8 al blocului.

Acolo, timp de 10 minute, agresorul a abuzat-o pe fetita, sub privirile fratiorului ei. Politistii se chinuiesc de cateva zile sa afle identitatea pedofilului si sa-l prinda, acestia facand publice imagini cu chipul lui, surprinse in scara blocului si in lift cu cei doi copii.

Intreaga poveste i-a speriat pe parintii din intreaga tara. Pana si mamele mondene au reactionat dur in legatura cu acest subiect. Daca Daniela Gyorfi, Cristina Siscanu sau Silvana Riciu il vor pe pedofil in puscarie, Andreea Mantea, mamica unui baietel de aproape 3 ani, pe nume David, ar vrea sa-l arda de viu!

“Pedofililor si criminalilor le-as da foc in piata publica! Sa arda de vii. Sa nu fie inchisi undeva, pentru ca tot vor iesi si vor recidiva. Si atunci, pedepsiti cu moartea! Si nu oricum, ci in chinuri!”, a declarat, revoltata, Andreea Mantea, prezentatoarea “WOWbiz”.

Loading...