Andreea Marin își petrece weekend-ul la o clinică. Vedeta este monitorizată la inimă, după cum le-a mărturisit fanilor săi.

Vedeta de televiziune Andreea Marin și-a anunțat prietenii virtuali că va fi de negăsit în acest weekend. Ea a ajuns pe mâna medicilor.

“Oameni dragi, zilele astea sunt un roboțel cablat prin multe fire, agățate permanent de corpul meu și conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima. Mi-ați tot dat emoții în ultimii 25 de ani, dar știu, știu, și eu vouă… așa că voi sta liniștită și nu vă speriați că nu mă găsiți la telefon, mail sau … la ușă, iau o binemeritată pauză până redevin om normal.:)

Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate! Mulțumesc pentru înțelegere și acest scurt răgaz. Iar echipei pentru grijă, pricepere și omenie”, le-a transmis Andreea Marin prietenilor ei din mediul virtual.

Vedeta a postat și imagini în care apare la clinică, cu pieptul acoperit de bandaje.

Citeste si :  Momentele tensionate prin care a trecut Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Loading...