Dsc06618

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei este concurenta care la ora actuală are cele mai multe scandaluri cu ceilalți concurenți.

Dacă în ultimele zile, ea s-a certat cu Ricardo și cu Mariana, în trecut, Bianca și Jador au fost în vizorul acesteia. Într-un interviu acordat WOWbiz.ro, Andreea Oprică a spus că primele discuții când a intrat în show, le-a avut cu Bianca. Iar totul a ponit de la informația că blonda are un iubit acasă.

”Am terminat acea relație cu 3 zile înainte să ajung la Puterea Dragostei. Ei (n.red concurenții de la Puterea Dragostei) m-au judecat. Bianca a fost prima care m-a judecat, deși apoi ea nu a mai spus nimic, l-a lăsat pe Livian să iasă în față în ”lupta” asta cu mine. Dar, eu nu am nimic personal cu niciun concurent”, a mărturisit Andreea Oprică.

Andreea Oprică a vorbit despre iubitul de care s-a despărțit cu doar 3 zile înainte de a pleca la emisiune

Concurenta a povestit și cum s-a încheiat relația ei chiar înainte de a intra la Puterea Dragostei.

Citeste si :  Andreea Pirui de la "Puterea dragostei" a recunoscut pe cine iubeste! Iata cine i-a furat inima definitiv!

”Adevărul e că eu m-am despărțit de fostul meu iubit până să ajung la această emisiune, însă eu aveam în plan să-l las, chiar dacă nu veneam aici, pentru că nu eram pe aceeași undă.

El avea niște chestii pe care eu nu puteam să le accept. Ne-am cunoscut în mai și ne-am văzut de 3-4 ori în timpul ăsta, el fiind mereu plecat cu jobul. Deci, nu am avut o relație stabilă, nu a fost nimic serios. Mă bucur că am terminat-o cu el”, a mărturisit Andreea Oprică de la Puterea Dragostei.

Loading...