Andreea Oprica este insarcinata? Fotografia care a dat-o de gol pe fosta concurenta!

0
364
Andreea Oprica
Andreea Oprica

Andreea Oprica este una dintre cele mai controversate foste concurente de la ”Puterea dragostei”. Aceasta a parasit emisiunea si s-a intors in Romania. S-ar parea ca aceasta s-a intors in Romania cu un motiv, si anume, ca ar fi insarcinata.

Mai multi fani de ai ei spun asta in comentariile de pe retelele de socializare. Andreea Oprica a postat chiar si o fotografie cu un bebelus, alaturi de o inimioara.

Sa fie acesta un semn?

Iata imaginea postata de Andreea Oprica:

Andreea Oprica este insarcinata? Fotografia care a dat-o de gol pe fosta concurenta!

Andreea a incercat sa aiba cateva relatii in casa ”Puterea dragostei”, insa nu a reusit sa gaseasca persoana potrivita. Aceasta a postat pe o retea de socializare o imagine cu singurul barbat caruia ii apartine inima ei, si anume tatal ei. 

Andreea Oprica a recunoscut inca de la inceput ca a venit hotarata sa isi gaseasca jumatatea. Intrarea Andreei in casa l-a uluit la acea vreme pe Mocanu, care a marturisit in cele din urma ca o cunoaste dinainte pe tanara blonda, deoarece lucrau in acelasi domeniu.

Citeste si :  Mărturisirea unei tenismene după ce s-a întâlnit cu Serena Williams în vestiar: „E incredibil cum poate să arate”

Andreea are varsta de 31 de ani si provine din Iasi. Aceasta a declarat ca detine o agentie de modeling si asa a avut ocazia de a-l cunoaste pe Mocanu cu ceva vreme in urma, cand si el lucra in domeniu si aveau prieteni comuni.

Andreea Oprica a atras atentia aspura ei inca de la intrarea in emisiune, prin stilul liber de a vorbi. De asemenea, aceasta a intrat in multe conflicte cu mai multi concurenti din casa „Puterea dragostei„. 

Desi a incercat pe parcursul sederii sale in casa „Puterea dragostei” sa se apropie de cativa baieti, Andreea nu a reusit sa-si intalneasca marea iubire. De ceva vreme insa aceasta a recunoscut ca il place pe Andy si ca si-ar dori enorm sa il intalneasca pentru a-l cunoaste mai bine si de ce nu, pentru a incerca sa formeze un cuplu.

De curand, visul Andreei s-a indeplinit deoarece Andy a revenit in casa „Puterea dragostei„, mai sarmant ca oricand si la fel de dornic sa isi intalneasca jumatatea.

Citeste si :  Ministrul Sanatatii a dat vestea cea mare! Cand scapam de masca de protectie