Pirui Par Lung

Andreea Pirui si-a surprins fanii cu o schimbare de look inedita. Blondina a renuntat la extensii si arata mai bine ca oricand.

Cum arata Andreea Pirui naturala

Andreea Pirui a lipsit o perioada de la filmarile ”Puterea dragostei”, dar blondina va reveni curand cu un nou look mai fresh si mai tineresc.

Iata cum arata Andreea Pirui de cand a renuntat la extensii:

Andreea Pirui este una dintre cele mai controversate concurente de la ”Puterea dragostei”, din sezonul 2.

Aceasta a luat parte in multe conflicte in casa ”Puterea dragostei”, mai ales dupa despartirea de Livian, cel cu care a format un cuplu la inceputul competitiei.

Andreea Pirui a fost des criticata pentru trecutul ei si pentru faptul ca a aparut in cateva videoclipuri de manele, in urma cu cativa ani. 

Andreea Claudia Pirui are 30 ani, asistent medical si voluntar.

Andreea Pirui la ”Puterea dragostei

Recent iesita dintr-o relatie de lunga durata, Andreea cauta un barbat intelegator si spera ca il va intalni in casa „Puterea dragostei”.

Andreea considera ca o casnicie poate deveni minunata, daca exista ințelegere și respect intre parteneri. Spera sa se indragosteasca in emisiune si isi doreste ca barbatul din viata ei sa fie un om echilibrat. Se consideră o persoana sincera, increzatoare. Si-ar dori sa ajusteze modul in care face fata presiunii, sa isi “stapaneasca nervii”.

Cel mai mare vis al ei este să aiba o familie fericită.

Loading...