Andreea Pirui, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la „Puterea dragostei”! Iata ce mesaj a transmis fosta concurenta sustinatorilor sai!

0
757
Andreea 49404944 Crop 1573466717

Andreea Pirui a fost una dintre cele mai controversate concurente de la „Puterea dragostei”, in cel de-al doilea sezon.

Cea mai recenta Gala „Putrea dragostei” a fost una plina de emotii si de rasturnari de situatie. Bianca si Jador au fost preferatii publicului si au avut o sansa la cei 1.500 de euro.

Cei doi concurenti propusi spre eliminare au fost Bogdan Mocanu si Andra. Andreea Pirui a insistat sa faca schimb de locuri cu Andra, pentru a putea pleca acasa, deoarece a spus ca oricum isi dorea sa plece. Deznodamantul a fost unul la care nimeni nu se astepta.

Andreea Pirui, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la „Puterea dragostei”

Andreea Pirui a fost eliminata, iar cel care a imbratisat-o primul a fost chiar Jador, cel cu care s-a certat la inceputul galei. Jador a imbratisat-o cu patos si si-a cerut scuze pentru jignirile aduse.

La scurt timp de la plecarea din emisiune, Andreea Pirui a publicat pe contul ei de socializare un mesaj de multumire adresat fanilor sai, cei care au sprijinit-o inca de la intrarea ei in casa „Puterea dragostei”.