Andreea Pirui, schimbare inedita de look! Iata cum arata fosta concurenta, la scurt timp de la plecarea din casa „Puterea dragostei”!

0
563
Andreea Pirui49494 Crop 1573555605

Andreea Pirui a fost una dintre cele mai controversate concurente de la „Puterea dragostei din cel de-al doilea sezon.

Cea mai recenta Gala „Putrea dragostei” a fost una plina de emotii si de rasturnari de situatie. Bianca si Jador au fost preferatii publicului si au avut o sansa la cei 1.500 de euro.

Cei doi concurenti propusi spre eliminare au fost Bogdan Mocanu si Andra. Andreea Pirui a insistat sa faca schimb de locuri cu Andra, pentru a putea pleca acasa, deoarece a spus ca oricum isi dorea sa plece. Deznodamantul a fost unul la care nimeni nu se astepta.

Andreea Pirui, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la „Puterea dragostei

Andreea Pirui a fost eliminata, iar cel care a imbratisat-o primul a fost chiar Jador, cel cu care s-a certat la inceputul galei. Jador a imbratisat-o cu patos si si-a cerut scuze pentru jignirile aduse.

La scurt timp de la plecarea din emisiune, Andreea Pirui a publicat pe contul ei de socializare un mesaj de multumire adresat fanilor sai, cei care au sprijinit-o inca de la intrarea ei in casa „Puterea dragostei”.

Totodata, Andreea Pirui a postat si o imagine inedita, in care apare cu un look schimbat. Aceasta a recurs la o noua coafura si pare extrem de fericita ca se afla deja in sanul familiei sale, careia i-a dus enorm lipsa in perioada in care a petrecut-o in Turcia.