Familia Andreei Raicu și prietenii au tras o sperietură teribilă, după ce aceasta i-a anunțat că a mers de urgență la spital. Deși nu oferă mereu informații despre viața privată, fosta prezentatoare TV a împărtășit fanilor experiența pe care o trăiește în aceste zile sfinte. Ea s-a fotografiat pe patul de spital și a făcut publică imaginea, dar și un mesaj emoționant. În urmă cu câteva minute, pe pagina ei de Facebook a apărut o nouă postare.

În vârstă de 40 de ani, Andreea Raicu a ajuns de urgență la spital. Întinsă pe patul din salon și cu o branulă în mâna stângă, frumoasa vedetă a așternut pe Internet câteva gânduri care i-au făcut pe mulți să se gândească mai mult la sănătatea lor. Despre diagnosticul primit de la medici, Andreea Raicu nu a spus nimic, însă, din mărturisirile sale se înțelege că aceștia i-au recomandat un repaus total.

„Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum ne planificăm. Viață ne ia de multe ori prin surprindere, așa că de aceea e atât de important să prețuim fiecare clipă pe care o avem la dispoziție și mai ales pe cele în care suntem sănătoși. Va urma o perioadă de liniște până îmi voi reveni. Să aveți un Paște liniștit!”, a scris Andreea Raicu pe pagina ei de Instagram cu câteva ore înainte de slujba de Înviere.

Citeste si :  Anunt surpriza! Andreea Raicu, insarcinata?

În această dimineață, pe pagina vedetei de Facebook a apărut un sfat, însoțit de o poză cu un ghid pentru mâncatul conștient. Cel mai probabil, postarea a fost făcută de echipa Andreei Raicu.

„Nu este prea tarziu sa iti schimbi regimul alimentar si sa arati bine la vara!” este mesajul care a însoțit imaginea cu volumul menționat mai sus.

Andreea Raicu, una dintre vedetele care au renunțat la carne și lactate

Andreea Raicu (n.: 18 iulie 1977) este o vedetă de televiziune din România. A debutat ca model câștigând câteva importante concursuri de modelling apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca „Big Brother” și „Megastar”. În prezent, ea este percepută ca un „fashion icon”, un promotor al stilulul și bunului gust în vestimentație.

Loading...