Andreea Raicu s-a pozat nemachiată la 42 de ani și a publicat imaginea pe contul de socializare

0
473
Andreea Raicu1

Andreea Raicu și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu o imagine în care apare fără strop de machiaj. Vedeta are 42 de ani, însă nu se sfiește să apară în fața tuturor, mai naturală ca niciodată.

„Fără machiaj astăzi, doar zâmbet”, a scris Andreea Raicu pe contul de socializare. Fanii au comentat imediat și au felicitat-o pentru curaj. „Zâmbetul adevărat este cel mai bun machiaj!”, a fost comentariul unei internaute.

„Pe măsură ce anii trec, pielea noastră suferă o mulțime de modificări, ceea ce înseamnă că și ritualul de îngrijire ar trebui schimbat în funcție de vârstă.

Dacă la 20 de ani pielea ta are nevoie doar de curățare eficientă, hidratare și protecție UV… ei, bine, lucrurile se schimbă la 30, 40 sau 50 de ani”, a scris Andreea Raicu pe blogul ei.

Andreea Raicu iubește din nou

Recent, Andreea Raicu a mărturisit că este din nou îndrăgostită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste, însă a refuzat să dea detalii.

„Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta.

Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea… Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta… Nu vă spun nimic”.