Andy de la Puterea Dragostei are o iubită sexy şi bogată! Tânărul a dat lovitura!

0
443
Andy Main

Andy de la Puterea Dragostei are o iubită sexy şi bogată! Apropiaţi ai lui spun că tânărul a dat lovitura!

Andy, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a stârnit interesul a mii de femei în timp ce participa la show-ul de la Kanal D.

A avut o relație cu Roxana, însă certurile repetate au dus la inevitabila despărțire. După ruptură el a început să se afișeze cu o brunetă extrem de sexy și se spunea la vremea aceea că ar fi fost extrem de îndrăgostiți.

Nu au stat nicio secundă departe unul de celălalt. E clar, sunt îndrăgostiți”, ne-a spus un martor al momentelor petrecute de Andy într-un club din București, concurentul de la ”Puterea Dragostei” mergând acolo însoțit de o domnișoară brunetă, frumușică, care purta o rochie animal print care nu ascundea amplitudinea bustului.

Au dansat împreună, au stat unul lângă celălalt, au vorbit și au râs toată seara. Au și băut ceva, iar apoi când au plecat, au făcut-o ținându-se de mână. E clar că între ei e ceva, chiar dacă păreau că nu vor să se afișeze, să își asume relația”, ne-a mai spus sursa citată acum ceva timp.

Citeste si :  A făcut anunțul! Raed Arafat, VEȘTI TRISTE pentru români: ''Din păcate...''

Andy de la Puterea Dragostei are o iubită sexy şi bogată! „Nu prea vorbeşte despre viaţa lui privată. Este extrem de discret”

Ei bine, se pare că Andy s-a despărţit de frumoasa brunetă cu câteva zile înainte să se întoarcă la Puterea Dragostei, dar la emisiune şi-ar fi dat seama că are sentimente pentru protagonista noastră.

S-a mai întâlnit de câteva ori cu ea după ce a plecat de la emisiune şi se aude că s-ar fi împăcat…Nu se ştie nimic sigur însă, pentru că Andy nu prea vorbeşte despre viaţa lui privată. Este foarte discret„, a spus un amic al tânărului.

Cine este iubita lui Andy de la Puterea Dragostei!

Femeia cu care s-a afișat Andy în club se numește Gabriela şi este extrem de sexy şi înstărită, așa că nu este de mirare că l-a cucerit. Bruneta este femeie de afaceri şi are doi copii, fiica ei cea mare având 16 ani.

Citeste si :  Consilierul personal al premierului nu il apara pe Ludovic Orban: "Eu zic sa plece si sa revina Dancila!"

E clar că ea este mai mare decât Andy, care are doar 21 de ani. Cu toate acestea, este imposibil să-ți dai seama câți ani are ea, părând foarte apropiată de vârstă de fostul iubit al Roxanei de la Puterea Dragostei.