Andy de la Puterea dragostei, declarații uluitoare despre Ana Maria, fosta lui iubită! ”Ne-am despărțit, fiindcă era dificilă”! Primele reacții oficiale ale bărbatului! EXCLUSIV

0
1066
Bubna

Andy a vorbit pentru prima data despre Ana Maria, fata care a intrat în casa Puterea dragostei, ca fiind fosta sa iubită.

Andy Adetu a trăit o poveste de iubire cu năbădăi la Puterea dragostei! Timp de două luni, legătura lui amoroasă cu Roxana a fost cu suișuri și coborâșuri, iar finalul…unul interzis minorilor și de nepovestit nepoților! Astfel, de la sentimente puternice la ură nu a fost decât un pas, căci, într-un acces de furie, firește provocată de concurenta din show, care l-a înjurat de mamă, bărbatul a reacționat nu tocmai ordotox… a îmbrâncit-o și a scuipat-o!

În mod surprinzător, acum, în competiția iubirii, la scurt timp de la plecarea lui Andy, a apărut Ana Maria, fosta sa parteneră de viață, cea care, indirect, îî face viața grea Roxanei prin asaltul sentimental la…Bogdan Mocanu!

Andy de la Puterea dragostei spune tot despre relația cu Ana Maria! ”Am fost iubiți decât câteva luni. Nu puteam continua mai mult”

La o săptămână de la venirea tinerei în show, în premieră pentru Wowbiz.ro, Andy de la Puterea dragostei spune tot despre relația cu Ana Maria! ”A intrat în casă și s-a folosit, oarecum, de numele meu, ceea ce nu este un lucru tocmai rău. Noi am avut o legătură în trecut, suntem vecini în Brăila, ne cunoștem de când eram copii, și ne-am împrietenit mai mult în urmă cu doi ani, după ce ne-am regăsit, dacă pot spune așa! A fost o perioadă frumoasă, dar scurtă, întrucât nu am fost iubiți decât câteva luni. Nu puteam continua mai mult, fiindcă Ana era dificilă, negativistă și nu ne completam”, a dezvăluit bărbatul pentru WOWbiz.ro!