Angela Similea plănuiește un spectacol mare în România. Niciodată n-am avut intenția de a-mi părăsi țara, chiar dacă umblu mult

După ce s-a confesat apropiaților că vrea să pună punct carierei, Angela Similea a fost convinsă să iasă din nou la rampă.

Marius Țeicu a adus-o în țară din America, la lansarea unor albume de șlagăre, iar la eveniment, marea doamnă a muzicii ușoare a făcut un anunț neașteptat: plănuiește un spectacol grandios.

Artista – care de câțiva ani stă mai mult în SUA, cu fiul și nepoții ei, și doar sporadic e în România – a fost vedeta unei duble lansări miercuri, la magazinul Muzica din București: două CD-uri, ”Trăiesc” și ”Să ne reamintim”, dedicate vocii sale și muzicii lui Marius Țeicu, cu care Angela Similea a format un duet foarte îndrăgit în anii ʼ70- ʼ80.

Un exemplu de eleganță, Angela Similea, 72 de ani, a primit și Disc de Aur, cu această ocazie, iar în discursul său a ținut să puncteze că nu-și va părăsi niciodată țara natală, nu definitiv.

”Niciodată n-am avut vreun astfel de gând, n-am avut intenția de a-mi părăsi țara. Umblu mult prin lumea largă, însă nu mi-am strămutat originea, așa cum se zvonește, a spus artista, explicând apoi de ce e văzută foarte rar la evenimente: ”Nu e felul meu să mă expun public, să accept orice afișare.

Citeste si :  Florian Walter a murit în spital. Omul de afaceri era internat în acelaşi salon cu Mihai Constantinescu

Am avut nevoie de mine în viața mea și de aceea stau deoparte. Nu sunt izolată, stau într-un loc frumos și luminat, cu multă liniște și pace, de unde am acceptat să ies, căci nu-l pot refuza pe Marius Țeicu, căruia îi multumesc pentru încredere. A avut tenacitatea de a readuce slagărul, căci piesele relansate astăzi sunt la fel de proaspete ca acum 40 de ani, când mi-a încredințat prima melodie”.

Angela Similea, care în 1970 a câștigat trofeul Cerbul de Argint la Festivalul Cerbul de Aur, a dezvăluit la dubla lansare ce proiect important are în pregătire pentru 2020. ”Pentru oamenii care iubesc muzica ușoară românească plănuiesc pentru anul viitor un concert de anvergură, un spectacol mare”, a declarat artista.

Loading...