Povestea Angelicai, o romanca prostituata din Amsterdam, a facut inconjurul presei. Tanara care a fost fortata sa se prostitueze de la varsta de 17 ani, timp de 5 ani, a povestit chinurile prin care a trecut in faimosul Cartier Rosu din Amsterdam, locul in care femeile pot castiga pana la 350 de lire intr-o zi aglomerata.

Angelica a fost pacalita de iubitul ei sa mearga la Londra cand avea 17 ani,unde i-a promis un loc de munca bine platit. Ulterior, ea a ajuns vanduta ca o bucata de carne unor proxeneti si trimisa in Olanda.

Când am văzut toate bordelurile cu fete în vitrine, am început să plâng. Am plâns în hohote, pentru că arătau groaznic şi ştiam că asta mă aştepta şi pe mine”, a povestit ea pentru Daily Mail.

Clientii plateau 35 de lire pentru sex normal si 90 de lire pentru sex fara prezervativ. In momentul in care romanca a refuzat sa intretina relatii sexuale neprotejate, ea a fost taiata pe fata de unul din clienti.

Dintre clienti, cei mai rai erau britanicii: „Mă tratau ca pe un gunoi. Unul chiar a urinat pe mine şi râdea în timp ce făcea asta. Mereu erau beţi. Îmi făceau rău.”

Dupa 5 ani de chin, romanca a reusit sa spuna cuiva de calvarul prin care trecea, iar dupa ce a fost aleratat politia, ea a fost dusa la un adapost in afara orasului.

Desi ceea ce se intampla in bordelurile din Olanda se afla in concordanta cu legea, tot in Olanda tot mai multi politicieni s-au intors impotriva prostitutiei, sustinand ca reprezinta „un ciol comercializat”.

Loading...