Anunt de ultima ora despre Mihai Constantinescu! Ce s-a intamplat cu artistul dupa 70 de zile de coma

0
520
Mihai Constantinescu Crop 1564125138

Mihai Constantinescu se afla de 70 de zile in coma la spitalul Floreasca.

Desi vestile despre starea lui de sanatate au fost putine, Simona Secrier a vorbit deschis chiar ieri despre evolutia artistului.Sotia lui Mihai Constantinescu a dezvaluit ca simte faptul ca artistul va fi bine si a tinut sa le multumeasca medicilor care se ocupa de el.

“Iubirea pentru Mihai, este singura care ma tine si imi da putere. In sufletul meu este iubire, este soare, este lumina, asa cum ii place si lui Mihai.

„Simt ca Mihai va fi bine si asta cu ajutorul medicilor de aici care sunt foarte draguti si carora doresc sa le multumesc foarte mult. Le multumesc si oamenilor care il iubesc si care sa roaga pentru el.

„Am toata puterea din lume pentru Mihai si cu gandul ca el va fi bine Dumnezeu imi da putere”, a declarat Simona Secrier.

Unde se afla acum Mihai Constantinescu

Sotia lui Mihai Constantinescu a mai adaugat ca artistul nu poate fi vizitat si ca acesta se afla in continuare la terapie intensiva.

„Mihai este stabil si este un luptator. Cu ajutorul ingerilor si cu ajutorul celor de aici din spital Mihai va reusi. Ma rog sa se insanatoseasca si sa fie bine.

„Doar eu stiu ce se intampla cu Mihai si sa nu mai asculte lumea ce spune X si Y. Mihai nu poate fi vizitat, este in continuare la terapie intensiva”, a mai spus Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, in exclusivitate la Romania TV.