Apopiaşii Oanei Ioja şi-au dat seama care este motivul pentru care tânăra s-a sinucis.

Oana Ioja, fiica unui cunscut om de afaceri din Arad, s-a sinucis la vârsta de 32 de ani. Tânăra s-a spânzurat în locuinţa ei şi a fost găsită miercuri seara de familie. Ea nu a lăsat niciun bilet de adio în urmă, ridicând multe semne de întrebare cu privire la motivul care ar fi împins-o să facă acest gest extrem.

Se pare însă că apopriaţii ştiu drama din spatele sinuciderii Oanei. Femeia nu reuşea să îşi revină după un eşec înm dragoste. Bărbatul de care era îndrăgostită o ceruse în căsătorie şi era în al nouălea cer, ba chiar îşi făcuseră şi planul ca după nuntă să petreacă luna de miere în Insula Tenerife. Din păcate, visul Oanei s-a superlberat în momentul în care logodnicul ei a decis „pe ultima sută de metri” să dea înapoi şi relaţia lor s-a sfârşit brusc.

Citeste si :  O tânără, elevă în clasa a XII-a la un liceu economic, s-a spânzurat după ce și-a vizitat tatăl aflat în pușcărie

Se pare că suferinţa provocată de despărţirea de cel lângă care dorea să îmbătrânească a fost prea mare pentru fiica afaceristului.

Loading...