Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

În ultima vreme s-a zvonit că Bianca Drăgușanu s-ar fi cuplat cu Josip, nimeni altul decât șeful lui Alex Bodi, fostul ei iubit.

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. După seapararea de acesta, au apărut zvonuri conform cărora vedeta ar avea o relație cu un croat pe nume Josip Heit.

Acesta este șeful lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, la firma Gold Standard Bank, un holding care deține compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur. Croatul și Bianca s-au întâlnit în vacanța pe care acesta a petrecut-o în Dubai alături de Alex Bodi.

Apropiați ai Biancăi Drăgușanu au făcut lumină în ceea ce privește presupusa relație a Biancăi Drăgușanu cu Josip.

„Bianca nu are nicio legătură cu croatul. Îl respectă pe Josip şi atât, nimic mai mult. Toată lumea trebuie să înţeleagă că ea a ieşit dintr-o relaţie în care s-a simţit trădată, dezamăgită. A pus atâta suflet şi nu a meritat, căci bărbatul poate şi-a dorit doar faimă, una care va fi efemeră, dar nu mai contează…

Citeste si :  Care este diferența dintre apartamentul lui Alex Bodi și cel al Biancăi Drăgușanu. Chiar ea a spus

…Din fericire, pe Bia nu o mai interesează deloc Bodi! Acum, îşi canalizează energia doar în privinţa fetiţei sale şi a afacerilor”, au declarat surse din anturajul Biancăi Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

Josip Heit și Alex Bodi
Loading...