Are Doar 24 De Ani I I Organizeaz Nunta I Nmorm Ntarea N Acela I Timp Regret C Nu Voi Apuca S Mb Tr Nesc Al Turi De Ai Mei
Are doar 24 de ani şi îşi organizează nunta şi înmormântarea în acelaşi timp. Regret că nu voi apuca să îmbătrânesc alături de ai mei

Credea că a învins cancerul și că este liberă să își trăiască viața. Din nefericire, Victoria a aflat în urmă cu câteva săptămâni că boala a recidivat, iar medicii nu o mai pot ajuta.

Acum, la doar 24 de ani, își organizează nunta și înmormântarea. Care este ultima dorință a tinerei.

Victoria Turner, una dintre cele mai tinere femei din Marea Britanie diagnosticate cu cancer mamar în stadiu IV, mai are o singură dorință: să aibă o nuntă „demnă de o prințesă”, scrie a1.ro.

Acum o lună, tânăra a aflat de la medici că boala pe care credea că a învins-o a recidivat, ei nemaiputând face absolut nimic pentru a-i prelungi viața. Victoria fusese diagnosticată cu cancer mamar în 2016. Atunci, i s-a spus că ar mai putea trăi între trei și treizeci de ani. Acum, toate planurile ei au fost date peste cap.

Tânăra a trecut printr-o dublă mastectomie și o rundă de chimioterapie, dar, se pare că toate eforturile și sacrificiile ei au fost în zadar, boala afectându-i coloana vertebrală.

Victoria nu vrea să își petreacă ultimele luni de viață suferind. Ea a început deja să organizeze două evenimente importante: nunta și înmormântarea.

Tânăra visează să aibă o nuntă de poveste, în Castelul Leeds din Kent.

„Nu am să scap niciodată de cancerul ăsta. Nu am ce face, asta e realitatea. Mănânc sănătos, nu fumez, nu exista niciun motiv să mă îmbolnăvesc, dar iată-mă în situația asta.

Singurul meu regret este că nu voi apuca să îmbătrânesc alături de familia mea.

Vreau să mă căsătoresc, să am copii, să merg la nunta fratelui meu, să mă bucur de nașterea copiilor lui, să am grijă de părinții mei când vor fi bătrâni…”, a spus Victoria.

Loading...