Asa scapi de problemele de ficat in doar 7 zile! Bautura care il regenereaza complet, e 100% naturala, uite ce este in pahar

0
1446
Cross 9

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, avand mai multe functii vitale.

Printre acestea se numara: functia de stocare a sangelui, functia de filtrare si purificare a sangelui, functia de a neutraliza substantele toxice care ajung in organismul nostru dar si functia de a depozita minerale si vitamine, in special vitamina B12.

In consecinta imbolnavirea ficatului nu reprezinta deloc un lucru bun. Exista insa o metoda simpla si eficienta prin care acesta poate fi regenerat in termen de doar 7 zile.

Tot ce trebuie sa faceti este sa preparati acasa asa numita drojdie rosie: aveti nevoie de 100 de grame de stafide, 200 de grame de zahar, doua linguri de faina si 700 de grame de sfecla rosie.

Adaugati toate ingredientele intr-un borcan de 3 litri pe care trebuie sa il umpleti cu apa calda. Acoperiti borcanul cu un tifon dupa care depozitati-l intr-un loc intunecat si racoros timp de o saptamana.

Dupa aceasta perioada amestecul rezultat poate fi folosit: se consuma 3 sau 4 linguri de 3 ori pe zi, inainte de masa. Dupa numai 7 zile ficatul va fi regenerat si veti observa ca starea de sanatate s-a imbunatatit dramatic.

Citeste si :  Uleiul de măceșe este prea bun ca să stea ascuns

Trebuie totusi sa tineti minte ca acest leac nu inlocuieste medicul. Daca nu va simtiti bine in continuare mergeti la un control de specialitate.