Asistent de la Spitalul Floreasca din Capitală arestat după ce a furat de la serviciu 2 mii de măști și dezinfectanți

0
366

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, după ce ar fi sustras mii de măşti şi dezinfectant de la o unitate sanitară la care lucrează pe care le-a vândut unor oameni.

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei Capitalei, poliţiştii au făcut două percheziţii, una domiciliară şi alta la locul de muncă al unui bărbat care ulterior a fost depistat în judeţul Teleorman.

Asistent de la Spitalul Floreasca din Capitală arestat după ce a furat de la serviciu 2 mii de măști și dezinfectanți

”Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, în data de 29 03 2020, în afara orelor de program, s-ar fi prezentat la locul de muncă, unde ar fi pătruns în depozitul şi ulterior în magazia unităţii sanitare unde are locul de muncă, şi de unde ar fi sustras 2000 de măşti şi recipiente de dezinfectant, pe care ulterior le-a vândut unor persoane fizice. Au fost identificate şi restituite de către suspect un număr de 550 măşti de protecţie”, se arată în comunicat.

Citeste si :  Doliu la Bollywood! Salman Khan și Iulia Vântur abia își găsesc cuvintele, după ce un apropat a murit de coronavirus

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare.