Meghan Markle este foarte dură cu angajații ei
Meghan Markle este foarte dură cu angajații ei

Meghan Markle ar fi cam dură cu angajații ei, așa cum scrie presa străină. Soția Prințului Harry și-ar fi făcut asistenta personală să plângă și să demisioneze din cauza cerințelor sale dure.

După șase luni în care a lucrat pentru Meghan Markle, Melissa Toubati și-a dat demisia deoarece nu mai suporta modul ei imperativ de a-i cere să face lucrurile, dar și cerințele inumane pe care le avea soția lui Harry.

Potrivit dailymail.co.uk, o sursă a ziarului a declarat că Melissa a fost foarte stresată de locul de munca. „Jobul ei era foarte stresant, iar în final a devenit prea mult. S-a confruntat cu multe. Meghan punea multe cerințe și multă presiune pe ea și des ajungea să plângă din cauza lui Meghan”, a declarat sursa.

Melissa Toubati a lucrat în trecut pentru Robbie Williams și Ayda Field, jurați de la X Factor. Conform surselor din presa străine, Melissa nu este prima care a renunțat la poziția pe care o avea în Palatul Regal.

Citeste si :  Isterie! Cum il tine Meghan Markle pe fiul nou nascut in brate! "O sa-l scape pe micut. Nu e in stare nici sa isi tina copilul in brate"

Un zvon care a plecat din interiorul Casei Regale a Marii Britanii susține că Meghan și Harry își doresc să se mute de lângă Kate și William, în Windsor.

Loading...